Mit garantál az agytréner készülék?

Az emberek azért tudnak koncentrálni és nagy tudásanyagot megőrizni, mert ugye az agyban szétváltak és külön fejlődtek a mozgással, beszéddel, érzelmek feldolgozásával foglalkozó részek. Nyilván az idő előrehaladtával csökken a teljesítőképesség, a gondolkodás és koncentrálás. Ekkor jön a képbe az agytréner készülék, amelyik javítja a különböző agyi területek aszimmetriáját, és a rendszeres alkalmazással elérhető a két agyfélteke összehangolt működése.

Miért is lehet fontos ez és miben is rejlik a hatásosság? Nos, a fent említett részek minden embernél különböző fejlettséget mutatnak. Vannak olyan személyek, akiknél az érzelmekért felelős jobb félteke a domináns. Náluk természetesen a bal szorul a megerősítésre. Másoknál pedig mindez fordítva van, és a jobbat kell erősebbé tenni. Az agytréner készülék mind a két esetben segíteni tud.

Azoknál is egyértelműen beválik az agytréner készülék, akik nagyon jó memóriával rendelkeznek, azonban nem képesek rendszerezni a dolgokat. Az agytréner készülék nem csupán idősebb, de fiatalabb korban is alkalmazható. Egyetemisták nyugodtan választhatják ezt nagyobb vizsgák vagy a szakdolgozat megírása előtt. Az agytréneren kívül sokan keresik azt a készüléket, amelyik tényleg segíthet végleg leszokni a cigiről.

Az Egészségkapu Gyógycentrum szakemberei szerint a biorezonanciás eljárás lehet a megoldás. Mivel a biorezonanciás dohányzás leszoktatás ára alacsony, ezért ezt azon személyek is választhatják, akiknek nincs sok pénzük. A legtöbben azért döntenek emellett, mert orvosi elemzésekre, vizsgálatokra és mindenféle kellemetlen tesztre nincs szükség.

Sőt, a kezeléstől függetlenül veheti be az ember a különféle vitaminjait, gyógyszereit. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a biorezonanciával elfelejthető a kereszthatás is, ugyanis biofizikai szinten hatásos, nem úgy, mint a különféle erős készítmények, szerek, amelyek biokémiai szinten próbálják kifejteni hatásukat. Éppen ezért, még közvetlen mellékhatása sincs. Az Egeszségkapu révén a biorezonanciás dohányzás leszoktatás ára kedvező.