kerékpárkölcsönzés Mátra

Napjainkban kerékpárkölcsönzés a Mátrában is lehetséges

Amikor nyaralni indulunk, sokszor nehézséget okoz a bőröndbe pakolás A rengeteg kötelező holmi mellett, nem tudunk minden tárgyat magunkkal vinni. Ma már nem jelent problémát a kerékpárkölcsönzés Mátra közelében sem, így akik erre a környékre szeretnének elindulni, nem kell magukkal vinniük az otthoni bicikliket.

A Kétkerék Vendégház a Mátra szívében található, közel a Galyatetőhöz. Minden évben egyre több turista fordul meg itt, hála a Sástónak, az Adrenalin parknak és összekötő libegőnek. A tájat mind a négy évszakban látogatni lehet.

Akik szeretnék biciklivel körbejárni a helyet, azoknak most lehetőségük nyílik kölcsönözni is. Elég, ha Ön csak a felszerelést hozza magával a bőröndbe, ruhát és a gyerekeknek néhány játékot, a többiről a Vendégház fog gondoskodni.

Tavasztól őszig bárki elmehet akár napi túrákra is, mert a hegyekben ösvények és kék jelzéssel ellátott turistaútvonalakon tud közlekedni. A kerékpárkölcsönzés Mátra tájékán is lehetséges, egyszerre több férfi, női és gyermekbiciklivel várják az utazót.