lábbal hajtós bicikli

Miért vegyünk lábbal hajtós biciklit?

Nagy, mindentudó felnőttként sokszor hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy egykoron bizony mi is csupán tapasztalatlan kicsik voltunk, akik kíváncsian néztek körbe az általuk ismeretlen világban.

Gyerekként bizony minden, ma már magától értetődő dolgot, meg kellett tanulnunk, ami alól nem képezett kivételt a biciklizés sem. A lábbal hajtós bicikli a párját ritkítja a tanulási folyamatok elsajátításában.

Szerencsések azok a gyerekek, akiknek az életük első biciklije egy Chipmunk termék, hiszen a szóban forgó márka égisze alatt születő bringák mind egytől-egyig magas színvonalúak, arról nem is beszélve, hogy felhasználóbarát mivoltuknak köszönhetően, gördülékennyé teszik ezen vitathatatlanul komplex képesség elsajátítását.

Igaz az, hogy a gyermek játszva tanul a leginkább, kivéve, ha a folyamat közben nem érzi biztonságban magát, esetleg a kétkerekű túl nehéz a komfortos irányításhoz. A pehelysúlyú, kényelmes és nem utolsó sorban roppant dizájnos lábbal hajtós bicikli esetében szerencsére erről szó sincs.