Spirituális meditáció a megtapasztalás jegyében

Időnként megfogalmazódik bennünk a kérdés, hogy kik is vagyunk valójában, hová tartunk, miként kellene élnünk? Egy spirituális meditáció által megtapasztalható, miszerint ellazulva, átadva magunkat a létezésnek hagyjuk, hogy az élet magától nyilvánuljon meg rajtunk keresztül. Az itt található weboldalon Ön is jelentkezhet a programra, de ehhez be kell regisztrálnia.

Azoknak ajánlott ez a spirituális meditáció, akik nemcsak információra, hanem megtapasztalásra is vágynak, hajlandóak elcsendesedni és megkeresni azt a belső, stabil pontot, ami mindenkiben benne van.

Akik nem csodára, misztikumra, fecsegésre, pletykákra vágynak, hanem csakis önmagukkal akarnak természetesen és egyszerűen kapcsolatba lépni; ha 30-60 percen keresztül, a megfelelő instrukcióval képesek elcsendesedni, csendben ülni; akik szívesen énekelnek a csoporttal 30 percig, azok jelentkezzenek a spirituális meditáció önismereti csoportba! Ennek keretein belül nincs előre megírt tematika vagy előadás, hanem spontaneitásból szökken szárba minden válasz.