tehertaxi

Tehertaxi nagyobb tárgyak szállításához

Hála annak, hogy ma már mindenkinek elérhetővé vált a személyautó vásárlás és használat, sok olyan helyzetet tudnak az emberek maguk is megoldani, amihez különben segítséget kellene kérniük. Így manapság a nagybevásárlás és a méretesebb, nehezebb holmik szállítása sem okoz senkinek problémát.

Viszont a tehertaxi igénylés így is szükséges lehet olyan szituációkban, amelyeknek a megoldásához nem bizonyul elegendőnek, ha rendelkezésre áll egy átlagos méretekkel bíró autó, például egy-egy bútor vagy nagyobb elektromos berendezést kell eljuttatni egyik helyszínről egy másikra.

Tehát, amennyiben olyan boltból, áruházból vásárolunk, ahol nem biztosítanak házhozszállítást, esetleg magánszemélytől veszünk ilyesmit használtan, akkor a tehertaxi szolgáltatás kisegíthet a bajból. A tutiteher.hu oldalon rakodó személyzetet is kérhetünk, amennyiben szükséges, természetesen némi felár ellenében. A tehertaxi alapdíja a szállító járműjét és a sofőr biztosítását foglalja magába. Extra igények esetében, egyértelműen plusz költségekkel kell számolni.