flipchart

Flipchartok gazdag kínálata

Ha a cégnél sor kerül arra a bizonyos vízválasztó prezentációra, elengedhetetlenül fontos, hogy minden rendben, a tervek szerint alakuljon. A meggyőző bemutató két alappillére a felkészültség és a profi kellékek használata.

A flipchart, magyar nyelven papírfunkciós tábla néven ismerik, remek alkalmat kínál arra, hogy a nézeteit és az összegyűjtött tényeket kellőképpen prezentálja a cég alkalmazottainak vagy partnereinek. A flipchart általában állványon helyezhető el, de az sem ritka eset, ha a falra függesztik fel a táblát, ezáltal is garantálva, hogy a teremben mindenki jól láthassa, ami azon szerepel.

A szóban forgó tábla alsó része praktikus tárolót biztosít a filceknek és a törlőnek is. A Store11 webáruházából jutányosan beszerezhető flipchartok tetejére könnyedén rögzítheti a nagyméretű papírokat is, amelyekre előzőleg már rögzítette a bemutató anyagát. Az említett megoldással rengeteg időt és energiát takarít meg, így nem is marad más hátra, mint teljes erővel a prezentációra koncentrálni.