Mágnesfékes szobakerékpár

A mágnesfékes szobakerékpár igazi újdonság

Egyre több fitneszgép van a piacon, amelyeknek a használata olykor egy edzettségi szintet megkíván. Az örök klasszikus, amit a család bármely tagja használhat kortól és nemtől függetlenül az a szobabicikli. A mágnesfékes szobakerékpár teljesen hangtalan, egyszerűen használható újdonság.
A mégnesfékek gyakorlati haszna, hogy a fékrendszer elemei nem érnek össze, így gyakorlatilag nincs kopás. Természetesen ennél a fitneszgépnél is különböző programokat állíthatunk be, amelyeknek a segítségével eltérő edzésmunkák hajthatóak végre.

Nemcsak a lábakat dolgoztathatjuk meg a mágnesfékes szobakerékpár révén, hanem kardió edzést is végezhetünk, ami nagyon fontos a test fejlődése szempontjából. Az egyszerű pedálozás mellett, nem szabad megfeledkezni a pedálok húzásának technikájáról sem, ami egy összetett mozgást eredményez, így pedig komoly erősítés érhető el ezzel a módszerrel.
A mágnesfékes szobakerékpár beszerzése egy életre szóló társat jelent, amit nemcsak mi használhatunk a munkából hazatérve, hanem a család bármelyik tagja, így garantáltan nagy kedvenc lesz.