Kiváló telefontokok

Itt vehető minőségi Mate 20 Lite tok

Prémiumminőségű, TPU anyagból készült fliptokot keres reális áron? Ha igen, akkor webáruházunk kínálatából érdemes igazán válogatnia. Vonzó áron érhető el a Mate 20 Lite tok megannyi fajtája, ami kártyatartóval és mágneses zárhatósággal rendelkezik.

A több színben kapható Mate 20 Lite tok között van kék, lime, arany, áttetsző, de még hófehér is. Színtől függetlenül egy biztos, a mindennapos használatból származó sérülésekkel szemben teljes körű védelmet képes nyújtani.

Az okostelefonok szinte állandóan a kézben lapulnak, így nagyobb az esélye annak, hogy Ön a földre ejti. Előzze meg a károsodást, hiszen a Mate 20 Lite tok sarkai elnyelik az ütközést, így nem reped be sem a képernyő, sem a telefon más része.

További előnye, hogy a tokon rés van a kamerának, így fényképezéskor és videózáskor nem kell megválnia a mágnes-pántos telefonhuzattól. Rendeljen honlapunkon további hasznos telefonalkatrészt és kiegészítőt, amit 10.000 Ft összérték felett már ingyen szállítunk házhoz, méghozzá futárszolgálattal!